中国新闻摄影网 华赛网首页 华赛简介 华赛新闻 历届华赛 华赛市场开发 互动交流
本页位置: 华赛首页
优秀奖 Award of Excellence

奔向光明 Toward the Light

高征 Gao Zheng http://www.cnpps.org 2014-04-14 19:37:18 来源:华赛网

  陕西省盲人足球队的所有队员都是西安盲哑学校的学生,他们的队伍是全国盲人足球队中平均年龄最小的一支,也是唯一一支少年盲人足球队。

  All of the members of Shaanxi province blind football team is blind dumb school students, their team is the only young blind soccer team in China.

奔向光明 Toward the Light

  2013年9月11日,陕西西安,陕西盲人足球队的孩子们在分队训练。盲人足球比赛的激烈程度不亚于普通足球赛,但由于球员们都看不见,因此更容易发生肢体碰撞导致受伤。

  Members of Shaanxi Paralympic Football Team participate in combat training in Xi'an, capital of northwest China's Shaanxi Province, on Sept.11, 2013.

[责任编辑: 付伟 ]
关于我们 - 版权声明 - 联系我们
京ICP备15012859号     Copyright Chipp.cn