中国新闻摄影网 华赛网首页 华赛简介 华赛新闻 历届华赛 华赛市场开发 互动交流
本页位置: 华赛首页> 第九届国际新闻摄影比赛> 文化及艺术类新闻单幅获奖照片
优秀奖

李炜 Li Wei

弗朗索瓦·莫里Francois Mori http://www.cnpps.org 2013-03-23 13:40:31 来源:华赛网

    2012年3月20日,在法国巴黎,中国艺术家李炜靠铁丝在空中表演。

    李炜1970年出生于中国湖北,现居北京的当代艺术家。他的作品往往描绘他与地心引力抗争的情况。

    Suspended by wires, Chinese artist Li Wei performs in the sky at La Villette in Paris,France, March 20, 2012. Li Wei was born in 1970 in Hubei, China. He is a contemporary artist based in Beijing, China. His work often depicts him in apparently gravity-defying situations.

 

[责任编辑: 付伟 ]
关于我们 - 版权声明 - 联系我们
京ICP备15012859号     Copyright Chipp.cn